drieiken03.jpg

Start bouw Drie Eiken in Ekerschot Noord


jul '23

In het landelijk gelegen Ekerschot Noord (Oirschot) is de bouw gestart van de appartementen Drie Eiken. De drie gebouwen, met de naam Moseik, Wintereik en Zomereik, omvatten totaal 52 appartementen waarvan 28 koop- en 24 sociale huurappartementen. Woonstichting ‘thuis is de toekomstig eigenaar van de 24 sociale huurappartementen in het meest zuidelijke gelegen gebouw.

Kees en Marlies van Laarhoven van Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten, de initiatiefnemers en ontwikkelaars van het plan, hebben op 10 juli samen met Toin Meeuwsen namens Heerkens van Bavel Bouw, Armand Cieters namens Woonstichting ‘thuis en wethouder Joep van de Ven de start van de bouw gemarkeerd door het bouwbord op de nieuwbouwlocatie Ekerschot Noord feestelijk te onthullen.

In het ontwerp van DAT is rekening gehouden met het behoud van de waardevolle groene omgeving, en de relatie tussen de nieuwe bouwvolumes en het landschap. De heldere opzet en ingetogen materiaalgebruik maken het tot een rustig ensemble in het landschap.

DAT werkt in dit plan samen met Ontwikkelmaatschappij De Bochten, Heerkens van Bavel Bouw, Grip Gebiedsontwikkeling en Woonstichting ‘thuis.drieiken02.jpg
drieiken01.jpg