DAThoe01.jpg

Kindcentrum in het hart van Hoef en Haag


okt '22

Het nieuwe dorp Hoef en Haag heeft nu haar eerste basisschool, kinderopvang en BSO. Kinderen, ouders en buurtbewoners hebben al kennis kunnen maken met de prachtige voorziening in het dorpshart. Het Kindcentrum biedt zo een ontmoetingsplek waar kinderen van alle leeftijden onder één dak met elkaar kunnen spelen en van elkaar kunnen leren.

Samen met opdrachtgever gemeente Vijfheerenlanden, schoolbesturen van Fluenta en Trinamiek, SKV en nul25 is na een periode van ontwerpen, voorbereiden, bouwen en inrichten, dit nieuwe Kindcentrum in gebruik genomen.

Met de centrale ligging aan De Brink maakt het centrum deel uit van het kloppend hart van Hoef en Haag, dat hiermee een nog belangrijkere functie krijgt. Met zijn eigentijds karakter vormt het Kindcentrum een markant middelpunt in het dorpse Hoef en Haag. De gemeente is bijzonder blij met de vestiging van het kindcentrum in de gebiedsontwikkeling.

DAT wenst alle kinderen, leerkrachten, medewerkers en alle andere gebruikers veel plezier in hun nieuwe gebouw!DAThoe03.jpg
hoe03.jpg