bijvakaturetekenaarjunio_th.png

Gezocht; Junior bouwkundig tekenaar

06 Jul. 2017

DAT zijn wij:
Een enthousiast en energiek architectenbureau dat vaak werkt aan complexe projecten op het gebied van stedenbouw, architectuur, renovatie, utiliteitsbouw en woningbouw. Plannen van ons bureau kenmerken zich door een sterke samenhang van landschap, stedenbouw en architectuur. Bij DAT kan je rekenen op een gemoedelijke sfeer, teamwork en begeleiding.
DAT ben jij:
Leergierig, enthousiast en betrokken; Voorliefde voor bouwtechniek en detailleringen; Feeling voor architectuur;HBO werk- en denkniveau; 0-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; Kennis van het ontwerp- en bouwproces; Goede kennis van bouwregelgeving, bouwaanvragen en bestekken; Ervaring met Revit (een pré).
DAT ga je doen:
Het technisch architectonisch ontwikkelen van het ontwerp; Technisch uitwerken en tekenen van het ontwerp; Esthetisch bewaken van het ontwerp; Uitvoeren van bouwbesluittoetsing incl. brandveiligheid; Implementeren noodzakelijke wet- en regelgeving in het tekenwerk; Integratie (en evt.coördinatie) van de inbreng van externe adviseurs; Uitwerking van projecten in het programma Revit.
DAT bieden we:
Nog niet zoveel ervaring? Dat is niet erg, je krijgt bij ons de kans deze ervaring op te doen en door te groeien tot een ervaren bouwkundig tekenaar. Bij DAT kom je terecht in een dynamische en creatieve werkomgeving waar je alle mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden en een aangename werkplek.
DAT wil je?
Stuur dan je reactie met CV en beknopt portfolio waaruit je kennis en ervaring blijkt aan sollicitatie@datarchitecten.nl, t.a.v. Meggie Bessemans

deel deze pagina via:
TwitterFacebookLinkedIn

17 Dec. 2018

datexcursie1024.jpg

DAT excursie

19 Feb. 2016

DATopexcursiebijMBVAld.jpg

DAT op excursie

24 Jan. 2015

Willemspoort1.jpg

Willemspoort

04 Jan. 2015

Esdal_tijdscapsule.jpg

Esdal College

06 Oct. 2014

hoensbroek.jpg

DAT-stad groeit!

21 Dec. 2013

satijnhof_actuel.jpg

Satijnhof

30 Sep. 2013

dat_30_jaar.jpg

DAT 30 jaar

05 Jan. 2012

detail_04.jpg

DAT is verhuisd

20 Apr. 2010

tilburg_2110_actueel.jpg

Tilburg in 2110

kaartweergavechronologie